Dat de animal print een grote trend is dit najaar zul je alvast wel gemerkt hebben. Zebra, luipaard, snake… je ziet ze allemaal voorbijkomen dit seizoen zowel in natuurtinten als felle kleuren. Ik zou niet snel zeggen dat je iets moet aanschaffen maar de animal print is toch bijna wel een musthave. 

Ik koos bij Belloya deze groene doorknoopjurk in de snake print omdat zowel de print als de kleur fantastisch zijn. Je kunt deze jurk ook helemaal dichtgeknoopt dragen, net wat jij mooi vind of juist met de bovenste knoopjes los. Dat laatste heb ik gedaan zodat je mijn kettinkjes nog net even ziet. Aan de mouwen zit een ophaalbies waardoor je je mouwen nonchalant kunt vastzetten. In de taille zit een ceintuur die je voor kunt strikken of juist achter of gewoon weglaten en eventueel een ander riempje kunt toevoegen.

Deze lengte komt bij mij halverwege de kuit (ik ben 1.73m) en ik draag hem nu dan ook nog lekker met blote benen. Straks gaat daar uiteraard iets onder en dat laat ik meestal afhangen van mijn mood die dag. Wil ik vrouwelijk voor de dag komen dan pak in een dikke panty en een paar hakken en wil ik wat stoerder dan ga ik er een zwarte destroyed skinny jeans onder dragen met enkellaarzen of een paar bikerboots. Dat is het leuke van dit item, het kan seizoenen lang doorgedragen worden. 

Ik combineerde het met het lange vest, voor nu al heel fijn voor de koudere ochtenden en past qua kleur perfect bij de jurk. De jurk is er overigens ook in een beige print, ik ben benieuwd welk jij kiest. 

Mijn Belloya maat is overigens maat 4 maar ik koos ervoor om het iets oversized te dragen dus nam ik voor beide items maat 5.