Het leven is niet altijd leuk, dat is een feit. Zonder dalen geen bergen, blijkbaar werkt dat zo.
En het is niet altijd makkelijk en misschien klink ik naïef. Ook al lijkt het nog zo donker te zijn, je kunt op zoek naar lichtpuntjes. En dat is niet altijd makkelijk. En soms is het zo moeilijk, dat ik helemaal geen lichtpuntjes wil zien. Maar als ik zover ben om lichtpuntjes te zien, dan betekent dat ik overeind kan krabbelen. Dat er hoop is. Licht aan het einde van de tunnel.

Poeh, klinkt best filosofisch allemaal he… maar dat is wel waarom ik denk dat ik mij aangetrokken voel tot deze blazer. Ik noem het de blazer met lichtpuntjes. Een heerlijke oversized blazer in een mooie, gewilde animalprint. Ik vind het leuk om oversized te combineren met aangesloten, in dit geval een strak coltruitje en skinny jeans.

  

De blazer heeft een trendy bies over de mouwen lopen en over de achterkant van de blazer. Er zitten diepe zakken op de blazer, die met één knoop ook dicht te dragen is. Het liefst stroop ik de mouwen een beetje op, staat leuker vind ik!

De blazer is eenvoudig te stylen met andere items in mijn kast, ideaal! Ik heb maat 48 en draag deze blazer in maat 3 en dat betekent dat de blazer bij mij ook echt oversized valt, ook als ik de knoop sluit.

Shop de blazer hier: https://www.belloya.nl/blazer-met-print-5193