Bam! En opeens is het herfst! Het leukste modeseizoen van het jaar, vind ik. En ok, heel handig is het niet om in de regen foto’s te maken... Maar hoe lekker is het om daarna met een kop thee op de bank te nestelen met een stapel tijdschriften!

Als Belloyablogger mag ik een item uitzoeken. Daar doe ik altijd vrij lang over, wat vind ik het tofste item in de webshop? Ik was meteen weg van deze kuitlange blousejurk met fantastische bloemenprint. Op de foto in de webshop lijkt het net alsof de jurk bestaat uit verschillende prints. Dat is dus optisch bedrog! J

Ik ben helemaal weg van die vintage bloemenprint. Het doet me denken aan de jaren 70, die dit seizoen helemaal terug zijn in het modebeeld. Onder de blousejurk draag ik een donkergrijze jeanslegging en enkellaarsjes.

Ik bestelde de lange blouse in maat 3 (ik draag maat 48) en even was ik bang dat dit wel eens kritisch zou kunnen worden met mijn boobies, maar dat is absoluut niet het geval! Ik heb de blouse zelfs iets getailleerd met het bijgeleverde ceintuurtje, door die op de rug te strikken.

En als het nu nog kouder wordt, dan draag ik deze toffe lange blouse met een kanten body eronder of een lekker lang vest erover. De blouse is in de kleinste en grootste maat al uitverkocht, zie ik in de webshop, dus wacht niet te lang! Ohja, ben je niet van de bloemen? Deze doorknoopjurk is ook verkrijgbaar in leopardprint en een mooie groene snakeprint!