De herfst is toch wel mijn favoriete seizoen. In deze tijd van het jaar lijkt het alsof de bomen in vuur en vlam staan. De groene bladeren veranderen langzaam in geel en rood tinten, een prachtig gezicht. De kleuren die we ook terugzien in het modebeeld dit najaar.

Deze jurk heeft al deze tinten erin verwerkt, zo mooi! Okergeel, burgundy rood en smaragdgroen zijn onder andere de kleurtrend zijn van dit seizoen. Deze tinten zie je terug in het streepdessin van mijn blouse-jurk, gecombineerd met een frisse creme-kleur.


  

Maar is het nu een blouse of een jurk? Hier draag ik het als een jurk, nu nog lekker met blote benen tijdens deze warme nazomerse dagen. Straks draag ik dit door met een panty en enkellaarsjes. Al kun je dit ook heel leuk als blouse dragen op een skinny jeans of gecoate legging met een top erop en laat de blouse nonchanalant open vallen.

De ceintuur heb ik gestrikt en draag ik net iets boven mijn taille zodat mijn baby-buikje de ruimte krijgt. Omdat de jurk gemaakt is van crepe stof heeft het een mooie valling. Zwierig in de wind, maar lang genoeg om mijn benen te bedekken. Ik heb het onderste knoopje expres open gelaten.

Ik draag hier een maat 3, normaal draag ik maat 46 van boven en maat 48 op de heupen. De mouwtjes heb ik opgerold, want er zit een lusje aan de binnenkant. Dit is perfect voor de warmere dagen en maakt het geheel net even wat vlotter. Dit model jurk is er ook in andere dessins, zoals de slangenprint. Twijfel je over de maat, kies dan een grotere maat en gebruik de ceintuur om de jurk te tailleren. Bekijk de lange blouse hier!

 Styling tips: 

  • Hou je van stoer? Draag er dan een leren biker jack over.
  • Ruil het lint in voor een ceintuurtje.
  • Draag het open, als een blouse over een leuk shirt en knoop het lint naar achteren om iets te tailleren.