Aahh, luipaardprint! Als er 1 trend is waar je dit seizoen écht niet omheen kan, dan is het wel deze animalprint. Ze komen in allerlei kleuren en formaten, dus er is altijd wel eentje voor jou bij. Sommige vrouwen zijn niet zo'n fan, omdat ze vinden dat het bij hun ordinair staat, maar er is écht een manier om luipaardprint ook voor jou te doen werken!

I have to admit, ik ben 1 van die mensen die ook wel een beetje moet oppassen. Bij mij is de lijn tussen "fashionable outfit" en "tante Cor in Gooische Vrouwen (of Carmen van de Kampioenen, voor de Belgen die dit lezen)" toch ook wel vrij dunnetjes. En hoewel ik normaal gezien een fan ben van knalrode lippen en hoge hakken, kies ik er met luipaardprint dus heel bewust voor om dat niet te doen. Ik kies er voor om luipaardprint wat meer casual en stoer te combineren, als tegenhanger voor die uitgesproken print! Misschien is deze stijl ook wel wat voor jou?

De blazer draag ik bewust een beetje oversized (nog zo'n grote trend dit seizoen). Veel vrouwen kiezen liever voor een iets meer getailleerde blazer and hey, that's fine too. You do you girl! Ik stroopte ook de mouwen op omdat dit gelijk een blazer wat minder stijf maakt, waardoor hij ook draagbaarder is in het echte leven en niet alleen voor a day in the office. Ik denk dat een leren jasje hier ook heel erg tof bij zou staan, denk je niet?

Qua schoenen laat ik de pumps bewust achterwege en kies ik voor een stoere laars. Ook hier gaat het dus weer om een beetje een balans te vinden tussen die sexy luipaardprint en een wat meer casual look, en met van die laarsjes heb je veel minder snel het gevoel dat je té overdressed bent. 

Je zou misschien denken "hey, moet daar niet nog een riem bij?", maar deze jurk heeft zo'n mooi wrap effect aan de taille en buste dat een riem daar voor mij afbreuk aan zou doen. Je taille showen lukt sowieso wel, want met een lint kan je de jurk naar achteren in je taille knopen (ik ben écht fan van lintjes in de taille, het geeft altijd zo'n mooi silhouet).

Eenvoudig makeupje er bij et voila, een super draagbare casual luipaardprint look! Voor alle leopardlovers: you go girl, this is your season. En voor alle leopardhaters: ik hoop dat je nu toch nieuwsgierig bent om het ook eens te proberen. En zo niet, no worries, leuke jurkjes genoeg in de webshop ;)

 .

 

Marianne is 1m85 en combineert in deze outfit de maxi jurk met luipaardprint in maat 6 , samen met de getaileerde zwarte blazer in maat 6. Wil je meer weten over Marianne? Bekijk dan haar blog http://mariannenykjaer.com/