Tunieken zijn niet weg te denken uit de garderobe van veel plussize vrouwen. Ze zijn het ideale kledingstuk als je graag een broek draagt, maar tops vaak net een tikje te kort zijn. Maar wist je dat je tunieken ook op een andere manier kan dragen? I'll show you!

           

Hier heb ik de tuniek gecombineerd met een leren legging en enkellaarzen. Omdat de tuniek lang genoeg valt, kan deze gedragen worden met een dikkere leren legging, maar het zou natuurlijk ook kunnen met een (skinny) jeans. Omdat deze tuniek gemaakt is van een wat dikkere stof, is dit een perfecte look voor de herfst. In de winter kan je er nog een lang vest overheen dragen voor een trendy look.

          

Een tuniek is eigenlijk een soort langere top, dus waarom 'm niet gewoon als top dragen? Hier draag ik de tuniek in een rok. De rok heeft een prachtig ruffle detail aan de voorkant, een design dat je dit seizoen veel terug ziet komen. Door te kiezen voor een rustige, donkere kleur, komen de mooie kleuren en print van de tuniek nog meer naar voren. Zo'n zwarte rok kan je eigenlijk heel makkelijk combineren met allerlei verschillende soorten tops, en is wat mij betreft een echte musthave. De rok is van een wat lichter materiaal, maar met een panty en laarzen draag je de rok makkelijk door in de herfst en winter.

Welke look is jouw favoriet?

Bekijk de tuniek hier en de rok hier