Je weet, we luisteren graag naar jullie. Naar wat jullie leuk en minder leuk vinden, bijvoorbeeld. Tijdens onze gesprekken met klanten merkten we een irritatie rond de modellen waar merken vaak mee samenwerken. Prachtige meiden, zonder twijfel, maar vaak toch wel in een kleinere plusmaat. En dat hadden jullie graag anders gezien. Dus zijn we daar mee aan de slag gegaan.

Real size

Plussize, rubensvrouw, curvy, voluptueus,... Er bestaan heel veel verschillende manieren om een maatje meer te omschrijven. Een vrouw kiest zelf waar zij zich fijn bij voelt. Wij houden van de term Real size. Niet omdat de ene maat echter is dan de andere, want laten we wel wezen: ook vrouwen in maat 34 en 36 zijn echt. Wat bedoelen we dan wel? Een maat die het echte beeld op straat vertegenwoordigd! Vrouwen in maat 42-54 zijn al lang geen kleine groep meer, integendeel. Samen vormen jullie meer dan de helft van de vrouwelijke populatie. Deze maten zijn geen niche, dat is gewoon de realiteit. Vandaar dus ''real''.

In de modewereld zijn modellen in maat 42 van 1m80 die plussize kleding tonen eerder de norm dan de uitzondering. En als de kleding te ruim valt, dan wordt het opgevuld met padding of een soort ''fatsuit'' om bijvoorbeeld rondere heupen te vormen. Natuurlijk vinden we alle maten prachtig, maar tja, jullie hebben wel een punt. Waarom niet trots ook eens een grotere maat laten zien? Daarom kozen we bewust voor een model in maat 50/52. Omdat ook die maat er mag zijn, samen met alle andere!

Real beauty

En we wilden nog een stapje verder dan dat. De modewereld is soms best wel plastic fantastic. Rimpels worden weggeveegd, vetrolletjes worden uitgegumd, armen en benen worden slanker gemaakt,... Tot het eindresultaat een vrouw is die eigenlijk niet in echt bestaat. Een droombeeld. Supermodel Cindy Crawford zei het al: ''Even I don't wake up looking like Cindy Crawford''.

Waarom eigenlijk? Zijn het niet net die kleine ''imperfecties'' die een vrouw mooi en uniek maken? En natuurlijk, met een fotoshoot wil je graag inspireren en de looks op hun best tonen, maar wie zegt dat je alleen maar kan inspireren met perfectie? Daarom hakten we de knoop door: geen photoshop voor ons model! Laat maar zien die rimpeltjes en littekens en dat buikje. Want ook echte schoonheid is prachtig.

We hopen dat onze collectie je inspireert om je mooi te voelen zoals je bent. Met je prachtige maat, en je prachtige imperfecties. Real size, real beauty!

plussize vrouw pak

plussize vrouw jurk

plussize vrouw lachend streepjes jurk